Ervaren theatertechnicus gezocht

Voor de uitbreiding van ons productioneel-technisch team, zoeken we een ervaren theatertechnicus (x/v/m) die meewerkt aan de creatie van voorstellingen, op tournee gaat in Vlaanderen en daarbuiten en meedraait als technicus in onze eigen theaterzalen in Leuven en Hasselt.

Het nieuwstedelijk maakt theater, tekst, muziek, audio en debat en is het stadstheater van Leuven, Hasselt en Genk. We vertellen verhalen over het leven hier en nu en ontvangen publiek in eigen zalen, op locatie en op tournee. We vinden het belangrijk om met het hele team samen te bouwen aan een gedeelde toekomst. We zien theatermaken daarom als teamwork en plaatsen de autonomie en de verantwoordelijkheidszin van onze medewerkers centraal. Met ons hele team werken we aan een warm huis, waar iedereen zich gerespecteerd en welkom voelt.

Het nieuwstedelijk hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer.
Voor de uitbreiding van ons productioneel-technisch team, zoeken we een ervaren theatertechnicus die meewerkt aan de creatie van voorstellingen, op tournee gaat in Vlaanderen en daarbuiten en meedraait als technicus in onze eigen theaterzalen in Leuven en Hasselt.

Download de vacature en solliciteer!