HET NIEUWSTEDELIJK

Mecenaatsdiner 2019

19 juni in cultuurcentrum C-mine Genk

Wat hebben Hasselt, Genk én Leuven met elkaar gemeen? Wat verbindt ze met elkaar? Het nieuwstedelijk, het stadstheater van deze steden. 

Drie bijzondere steden met elk hun troeven én uitdagingen. Vanuit C-Mine cultuurcentrum in Genk, De Nieuwe Zaal in Hasselt en OPEK in Leuven stuiven we over de steden, Limburg & Vlaams-Brabant en vandaaruit ook over de wereld. 

Het nieuwstedelijk is het grootste professionele theaterhuis tussen Brussel en Maastricht. We vertellen verhalen over het leven hier en nu. We geven er klank aan en gaan erover in gesprek. Want het debat stopt niet als het doek valt. Dan begint het pas.

Theater is een gedeelde ervaring. In een context gemaakt, gespeeld en bediscussieerd.  We willen impact hebben. Ontroeren, verbeelden en verbinden. Zaadjes planten. Dat kunnen we niet alleen. Om spraakmakend werk te blijven maken binnen de verschillende stedelijke contexten, hebben we u nodig. U kan ons helpen.

Wij nodigen u en uw partner daarom uit voor ons mecenaatsdiner op woensdag 19 juni om 19u in C-mine Genk. 

Die avond schotelen we u niet alleen een bijzonder diner voor, maar ook een zorgvuldig samengesteld programma vol artistieke interventies en verrassingen. U ontdekt er de dromen én ambities van ons theaterhuis in Hasselt, Genk én Leuven.

De voorbije jaren hebben we in onze drie thuissteden heel wat verbindingen gelegd. U met ons, Hasselt met Genk met Leuven, ondernemers met artiesten. Dat is een eerste stap. Maar echte kruisbestuiving is de ambitie. Tijdens het mecenaatsdiner leggen we de kiem. Het begin van een duurzame relatie. Daarvoor rekenen we ook op u.

Intekenen voor het mecenaatsdiner helpt ons al een eind vooruit. Een volledige tafel reserveren en zelf collega’s uitnodigen om onze werking te steunen, maakt uw geloof in ons huis nog duidelijker.

Na inschrijving ontvangt u onze mecenaatsbrochure. Daarin ontdekt u hoe u een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het werk van Het nieuwstedelijk. U kan ons ondersteunen via uw netwerk, in natura of financieel. Zo maken we de verbindingen nog sterker en bouwen we aan een vruchtbare samenwerking.

Kan u die avond niet aan onze tafel aanschuiven, maar wilt u Het nieuwstedelijk toch ondersteunen? Geef ons een seintje en we bekijken graag waar we elkaar kunnen versterken.

Wij kijken er erg naar uit.

juni 2019
Genk C-mine cultuurcentrum - Genk, Genk
  • Uitverkocht *
  • Geannuleerd ×
  • Laatste Tickets !
  • PremièreP
  • Stand Der DingenSD
  • VriendenV
  • GastvoorstellingG
  • LunchvoorstellingLN
  • MatineeM
  • SchoolvoorstellingS
“De mecenaatsavond van Het nieuwstedelijk: culinair genot, fijn gezelschap en prikkelende interventies: de perfecte ingrediënten voor een schitterende zomeravond.”

Johan Ackaert
Decaan Faculteit Rechten UHasselt

PRAKTISCH

Kleine Theaterzaal C-mine
Evence Coppeelaan 91
3600 Genk

Gratis parkeren op C-mine Parking 1
Gelieve te reserveren voor 1 Juni 2019

Schrijf je hier in 

of contacteer Bart De Vos op bart@nieuwstedelijk.be of  
0478 75 46 29


FORMULES

Individueel 
(€185 excl. BTW p.p.)

- Diner
- Gedrukte uitnodigingskaart voor uw gasten – indien gewenst


Tafel voor 8 personen  
(€2000 excl. BTW)

- Diner
- Gedrukte uitnodigingskaarten voor uw gasten – indien gewenst
- Aanwezigheid van één van onze acteurs of muzikanten aan uw tafel

In beeld