HET NIEUWSTEDELIJK

Naar Theater Aan Zee!

Waar je ons kan vinden...

Summer's Here!  En dat betekent: Theater Aan Zee. Met weer veel Nieuwstedelijk dit jaar.

Sara Vertongen is volop aan het werk aan The Art of Organising Hope. In dit project gaat Victoria Deluxe samen met partners uit binnen- en buitenland op zoek naar manieren waarop brugers in Europa Hoop organiseren. Tijdens Theater Aan Zee doen ze een try-out op woensdag 31 juli in 0.666

Curator van TAZ Lucas De Man nodigt vijf gezelschappen uit voor een avond vol Hoop. Het nieuwstedelijk gaat op zoek naar hoe we hoopvol kunnen samenleven. We geven er het woord aan de jeugd (en enkele inspirerende oude witte mannen zoals Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck). De stoere en stevige ritmes komen van de zeskoppige drumgroep Fabotastix, jongeren tussen 12 en 15 jaar uit de kleurrijke Leuvense Ridderbuurt. Op zondag 4 augustus in de NMBS Loods om 20u30. -- Tickets

We spelen Gesprek met de regen op dinsdag 6 augustus om 20u en woensdag 7 augustus om 15u en 20u  in De Grote Post. -- Tickets

Ten slotte kan je ook nog naar een DJ-set van de Audiocrusaders (Adriaan Van Aken en Jan Ducheyne) op woensdag 7 augstus in Café Koer!