HET NIEUWSTEDELIJK

Terugblik mecenaatsdiner

Kruisbestuiving in C-mine cultuurcentrum

Op 19 juni organiseerden we voor de vijfde keer ons mecenaatsdiner. Het was ons eerste mecenaatsdiner in Limburg en meteen een schot in de roos. We beleefden de avond met een mooie schare gasten uit politiek, bedrijfsleven en onderwijs in de kleine zaal van C-mine cultuurcentrum. Onder het thema ‘kruisbestuiving’ legden we er nieuwe verbanden en versterkten er bestaande partnerships. Een grote dank aan de medewerkers van C-mine cultuurcentrum met wie het fantastisch samenwerken was, aan traiteur De Merode voor het heerlijke eten en Bloemenweelde voor de prachtige bloemen. Dank vooral ook aan de vele vrijwilligers die de avond vlekkeloos lieten verlopen.

Wil je meer weten over ons mecenaatsprogramma of wil je ons graag steunen? Neem contact op met Bart De Vos via Bart@nieuwstedelijk.be