HET NIEUWSTEDELIJK

Als Vriend naar de marathon

an offer you can't resist

Met de Vrienden van Het nieuwstedelijk hebben we een bijzondere band. Als Vriend volg je ons van op de eerste rij, steun je ons en ben je onze ambassadeur. Met een vriendenabonnement heb je recht op een aantal tickets, maar ook heel wat extra's zoals een gesigneerd tekstboek, persoonlijke service, premières en exclusieve vriendennagesprekken.

Wil je vriend worden? Twijfel dan niet langer! We make you an offer you can't resist. We reserveerden voor onze Vrienden een aantal van de beste plaatsen voor de marathongvoorstelling van Hebzucht, Angst, Hoop in Genk en Leuven. Hebzucht, Angst, Hoop zijn actueler dan ooit. De instant-klassieker van Stijn Devillé is een kraakheldere analyse van ons huidige bestel en een warme oproep naar verandering.

Word je nu vriend, dan ga je met één vriendenticket naar de volledige marathon. Er zijn twee formules. Als Vriend van 4 heb je naast alle voordelen recht op 4 tickets. Hiervoor betaal je 100 euro. Als Vriend van 8 krijg je naast alle voordelen 8 tickets en betaal je 180 euro. Alles nalezen en je registeren als Vriend doe je hier