HET NIEUWSTEDELIJK

De Kiezer Beslist: het album

te beluisteren via je favoriete streamingdienst.

Het politieke jaar start dit jaar niet enkel met nieuwjaarsrecepties, maar ook volop met de lijstvorming. En wat hebben we al holle zinnetjes en platitudes mogen horen (dank je wel Dries VL uit O). Geen beter moment dus om nog een nieuwe verschijningsvorm van De Kiezer Beslist te lanceren. Speciaal voor Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten, geven Adriaan Van Aken en Joris Caluwaerts nu de losse muziektracks vrij. Geen aan- en afkondigingen, zoals in de podcast, geen monoloog, maar alleen die items die De Kiezer Beslist de titel van 'eerste dansbare politieke podcast ooit' opleverden. Ter uwer vermaak en dat van de verschillende DJ's die erachter vroegen. 

--> De Kiezer Beslist op Spotify
--> De Kiezer Beslist op Apple Music