HET NIEUWSTEDELIJK

Maak van geven een kunst

Steun onze Jonge Maker!

Vlaams minister voor Cultuur Sven Gatz en fundraising expert Jan Rachels van Emolife hebben vandaag de campagne ‘Maak van geven een kunst’ voorgesteld. Deze promocampagne maakt deel uit van Het Atelier, het initiatief dat, sinds begin dit jaar, 80 Vlaamse cultuurorganisaties ondersteunt bij de professionalisering van hun fondsenwerving en een initiatief is van minister Gatz binnen zijn beleid rond aanvullende financiering.  

Het nieuwstedelijk heeft al vele jaren een bijzondere mecenaatswerking. Samen met onze mecenassen versterken we onze financiële draagkracht en verhogen we de maatschappelijke impact van ons werk. 

Bij de campagne "Maak van geven een kunst" vragen we extra aandacht en ondersteuning voor onze Jonge Makers trajecten. Dit jaar maakt de jonge theatermaakster Fien Leysen een voorstelling bij ons en draait ze een heel jaar mee in de gehele werking. Geeft u mee kansen aan deze beloftevolle theatermaker? Lees hier hoe je ons kan steunen