HET NIEUWSTEDELIJK

Kerstrevue van Hart Boven Hard

Tina en Tamara ook in Genk en Leuven

Hart boven Hard organiseert de komende weken de kerstrevue Tine en Tamara met de fine fleur van ons theaterwezen. Samen maken ze de staat van ons land op. Heel serieus kan dat dus niet worden. Wel een hilarisch kerstfeest met absurde sketches, budgettaire goocheltrucs, onmogelijke acts, schallende muziek en samenzang. een heuse kerstrevue. Ze vroegen aan een brede schare artiesen om in  5-7 minuten hun eigenzinnige kijk op de stand van het land uit te drukken. Jaouad Alloul en Julia Ghysels spelen de engelachtige titelfiguren op tekst van Peter De Graef, Benjamin Verdonck zal een kerstboom omzagen, Megafonix levert het huisorkest, Froe Froe maakt filmpjes met twee poppen van Trump en De Wever, Transfo Collect verkleedt zich als pinguïns, Cie Barbarie doet iets met een kruis, Michael Pas wou wel goochelen, en ook  Sara Vertongen, Jorre Vandenbussche en Jonas Van Thielen zijn van de partij.  Je kan de revue meemaken in  Arenberg, Vooruit, Kaaitheater en de Scala van Kortrijk. In onze thuissteden strijkt de revue neer op 16 december in C-Mine cultuurcentrum en 18 december in 30CC/Stadsschouwburg. Meer over het project lees je hier