HET NIEUWSTEDELIJK

Klankverbond Vakdag op 6 december

in OPEK Leuven

Op 6 december organiseert Het Klankverbond haar Klankverbond Vakdag in OPEK Leuven. Het is de eerste vakdag van de kersverse vakvereniging voor Vlaamse audiomakers. Het Klankverbond  is een verzamelnaam voor iedereen die 'iets met audio' doet: podcasters, klankkunstenaars, documentairemakers, schrijvers …Een bont gezelschap dat zich verenigd heeft uit liefde voor het vak maar voornamelijk - en in eerste plaats - uit noodzaak. 

Het nieuwstedelijk, een theaterhuis met audiowerk in hart en genen, steunt Het klankverbond  als belanghebbende organisatie, maar ook als mogelijk aanspreekpunt voor de leden. Zo kwam het diee voor een Klankverbond in een stroomversnelling op onze vorige 24 uur van de audio, onze inspiratiedag voor de audiosector.

Tijdens de vakdag staat uitwisseling centraal. Het wordt geen eenrichtingsverkeer, maar een dialoog.

Niet onbelangrijk: de dag is volledig gratis - incl. avondmaal en voorstelling - maar wel enkel toegankelijk voor leden.

Lid worden kan via deze link. 
Hoe er rekening mee dat je inschrijving pas officieel is wanneer je 10 EUR (5 EUR voor studenten) hebt overgeschreven op BE17 8902 4417 7121.
Maak gebruik van volgende mededeling: INSCHRIJVING NAAM FAMILIENAAM.


Inschrijven voor de vakdag doe je hier.

Programma Klankverbond Vakdag

12:00 - Verwelkoming + vakdag 
17:30 - Afsluit + gezamenlijk avondmaal
19:00 - Persmoment
20:00 - Trage Suikers (soirée composée rond audiowerk)