HET NIEUWSTEDELIJK

Tine Verhelst nieuwe voorzitter RVB

Afscheid van voorzitter ad-interim Kristin Vermoesen

Tijdens de algemene vergadering van Het nieuwstedelijk op donderdag 27 september namen we afscheid van Kristin Vermoesen als voorzitter van onze Raad van Bestuur. Kristien was voorzitter ad interim sinds het vertrek van voormalig voorzitter Luc Delrue. Toen hij in februari 2016 secretaris generaal werd van het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media van de Vlaamse overheid was zijn job onverenigbaar met zijn statuut als voorzitter van onze VZW. Kristin Vermoesen was al jaren bestuurder, en heeft de voorbije jaren onvermoeibaar haar schouders gezet onder ons project, maar zet nu een stapje opzij om zich nog meer te kunnen richten op haar professionele activiteiten en haar  communicatie- en p.r.-bedrijf Finn. Ze blijft ons volgen en zal ons blijven ondersteunen als lid van ons beschermcomité.

 Onze nieuwe voorzitter is Tine Verhelst. Zij is algemeen directeur van het Davidsfonds en volgt ons huis al vele jaren. We zijn erg blij weer een straffe vrouw aan het roer van onze VZW te hebben. Welkom Tine!