HET NIEUWSTEDELIJK

Kantoor gesloten tot 29 juli

Even vakantie, met enkele zomertips

Wat een jaar! Een ontgoocheling, EsperantoFirst ContactHaroun en Gesprek met de regen gingen in première. Zelf schoof je tijdens De jaren aan onze interviewtafel aan. En omdat we energie te over hebben, openden we DE NIEUWE ZAAL in Hasselt en vierden we met 202002 drie verjaardagen. 

Na een bijzonder druk seizoen gaan we er dus even tussenuit. Ons kantoor is gesloten tot 29 juli.

Maar geen nood: je hoeft ons niet te missen.  

+ Met onze 202002-podcast herbeleef je de geschiedenis van Het nieuwstedelijk, de Queeste en Braakland/ZheBilding. Alsof je er zelf bij was.

+ Ook te horen via de nieuwstedelijke podcastdeTIEN, onze reeks portretten van jongeren op het einde van de middelbare school. Je luistert er ook het audiowerkstuk dat we vorig jaar in het Koninklijk Atheneum van Antwerpen bij Een ontgoocheling maakten. Perfect tijdens een lange autorit naar de zon.

+ En natuurlijk is er First Contact. Het strip/theater/muziekverhaal van Adriaan Van Aken. Dat vind je als app in de Apple App Store. Let op: pinchen en scrollen doe je best niet achter het stuur!

+ Je kan daarnaast rustig de tijd nemen om je komende theaterseizoen te plannen. Op nieuwstedelijk.be vind je alle speeldata en ticketlinks. 

+ Mis je ons toch te hard? Er is troost. Het lijkt een lange zomer, maar vanaf 9 augustus vind je ons al terug op Theater op de Markt. Tot snel!