HET NIEUWSTEDELIJK

de Tien

audioportretten van jonge mensen op een kantelpunt

Het nieuwstedelijk sprak met tien jongeren uit Hasselt en Genk, op één van de belangrijkste kantelpunten in hun leven: het einde van de middelbare school. Voor hen ligt de toekomst. Keuzes dringen zich op. Werken of studeren? Verwachtingen, dromen en ontgoochelingen worden in kaart gebracht. 

TIEN intieme en eerlijke portretten.

de TIEN is een podcast van Els Theunis, Kenneth Berth en Christophe Aussems, in de slipstream van onze voorstelling Een ontgoocheling.


De vijf Hasseltse audioportretten kan je gratis beluisteren op locatie tijdens Tournée Locale (zaterdag 21 april t.e.m.  zaterdag 5 mei), dinsdag tot zondag, van 14u tot 18u in de Boekbar in Hostel H, Spoorwegstraat 80, Hasselt. 
 
Te beluisteren via je favoriete podcastkanaal via de podcast van Het nieuwstedelijk op iTunes / Stitcher / Soundcloud / RSS. Of op de pagina van de Tien