HET NIEUWSTEDELIJK

Woordstrijd

na de voorstelling van Haroun

Aan haar bewerking van Rushdie's origineel voegde Sara een flinke geut slam poetry, spoken word en rap toe. Om te tonen waar we de mosterd halen, organiseren we op 30 maart om 21u (na de voorstelling) een heuse SLAM BATTLE en OPEN MIC. 

In drie rondes nemen twee woordmakers tijdens een SLAM BATTLE de spreekwoordelijke degens tegen elkaar op. Welgemeend woordgeweld waarin wereldlijke waarheden op wonderlijke wijze worden weerlegd of woordgemaakt. Aan de ene zijde van de ring: Simon MON Den Haerynck, die de ploeg van Haroun coachte. Aan de andere kant: LUCA Kortekaas. De inzet: ideologie vs realisme

Nog niet helemaal mee? Een voorbeeld van zo'n slambattle vind je bij WORDWAaR

Na de slam battle gaat het er gemoedelijker aan toe tijdens een OPEN MIC. Woordkunstenaars krijgen enkele minuten om hun nieuwe materiaal op een publiek - jou dus - uit te proberen. Je vindt de line-up op Facebook, al is er altijd plaats voor spontaan talent.