HET NIEUWSTEDELIJK

Publiek aan zet in DE NIEUWE ZAAL

volgende samenkomst op 2 december

PAZ4 gaat er weer tegenaan! DE NIEUWE ZAAL moet een plek worden van ontmoeten en gesprek. Daar kan jij aan meewerken. Hoe kunnen we onthaal en foyer inrichten? Hoe moeten we publiek onthalen? Hoe stimuleer je gesprek over een voorstelling? Hoe de drempels verlagen? De drempel om een eerste keer naar theater te gaan, en de drempel tussen publiek en artiest?
De acties / ingevingen / experimenten van Publiek aan zet worden getoond tijdens de openingsweek van De nieuwe zaal tussen 12 en 18 januari. Wat we leren uit dit experiment willen we nadien blijvend inzetten op voorstellingen in onze eigen zalen én op locatie.

De eerste bijeenkomst is gepland op zaterdag 2 december. Zin om (weer) mee te doen? Wil je meer info? Laat snel iets weten via paz@mooss.org.

Publiek aan Zet is een project van Mooss en Cera