HET NIEUWSTEDELIJK

Lichttafel gestolen

Tips welkom

Op vrijdag 25 augustus werd de lichttafel van Het nieuwstedelijk gestolen in het Klooster Mariabosch in Baexem. We speelden er op het Limburgfestival een locatievoorstelling van Vuur op donderdagavond 24 augustus en zouden er een extra matineevoorstelling spelen op vrijdag 24 augustus om 17u. Op vrijdag om 16u merkten we dat de lichttafel verdwenen was en dat er ook pogingen waren ondernomen om de geluidstafel te stelen. We vonden een noodoplossing en hebben de voorstelling kunnen laten doorgaan, maar uiteraard zijn we woedend. 

De lichttafel is een recent aagekochte chamsys MagicQ MQ80 met serienummer : CH5000710170446.  Mocht je deze lichttafel tegen komen in het tweedehandscircuit, of elders, geef dan een seintje via info@nieuwstedelijk.be of op 016 226 345.