HET NIEUWSTEDELIJK

Theater aan Zee 2017

Groupe Diane e.a.

We hebben een prettig drukke zomer voor de boeg. De hele maand juli is het dubbelproject Een ontgoocheling te zien op de Zomer van Antwerpen en op het einde van die maand verkassen we naar Theater aan Zee.

Op Theater aan Zee brengen we op 31 juli en 1 augustus nog drie keer Groupe Diane. Op 31 juli organiseert SABAM er een masterclass 'Actualiteit of documentaire ombuigen naar een theatertekst’ met Stijn Devillé  en op donderdag 3 augustus neemt Stijn deel aan het debat: De Wissel van de Macht in Kaap/Vrijstaat O. Hij gaat er in gesprek met Steven Heene (NTGent), Michaël De Cock (KVS) en Kathleen Van Langendonck (Kaaitheater) over de verjonging in de leiding van een aantal grote theaterhuizen. 

Op het programma van TAZ o.a. ook nog de solo Gebergte van Mathias Van de brul (zie ook: Groupe Diane) en De Wetten van de menselijke stupiditeit van Simone Milsdochter (zie ook: Hoop, Leni & Susan)