HET NIEUWSTEDELIJK

Bouw mee aan het stadsgezelschap van Hasselt en Genk

Maak kennis met het theaterbedrijf en zet het naar je hand!

In Leuven zijn we al een hele tijd stadsgezelschap, hebben we een eigen zaal en een brede werking. Maar hoe kunnen we groeien in onze rol als stadsgezelschap van Hasselt en Genk? Dat is een uitdaging waar wij voor staan en waar we samen met jullie, het publiek, een antwoord op willen zoeken. Dat doen we samen met Mooss en Cera in hun vierde Publiek aan Zet project. 

Wil je de achter-, boven-, onder- en binnenkant van theater ontdekken, nadenken over banden met het publiek en mee de handen uit de mouwen steken? Ben je niet vies van een brainstorm en wat experiment? Heb je tijd tussen eind maart en midden oktober 2017? Dan zijn we op zoek naar jou!
Lees hier meer en schrijf je voor 14 maart hier in