HET NIEUWSTEDELIJK

Groupe Diane alom bejubeld

Ben jij ook Fan van Diane?

De premièrereeks van Groupe Diane in OPEK Leuven zit er net op, en wat voor een start was dat. Drie volle zalen die razend enthousiast reageerden met unisone reacties als "helemaal van de kaart, het was heavy" en "Heavy, maar erg straffe voorstelling".
Filip Tielens gaf Groupe Diane in De Standaard het maximum van de sterren en sprak enkel in superlatieven. "Beslist één van de beste theaterstukken van het jaar"  en "Groupe Diane ontvouwt zich zo als een intense thriller à la Tarantino. Zelden gezien in het theater!"  en ook Els Van Steenberghe van Knack is lovend: "Stijn Devillé scherpte zijn pen machetescherp en schreef een inhoudelijke rijke en vormelijk verbluffend ritmische tekst (soms flirt hij zelfs met hiphop)" en "Christophe Aussems ensceneert de tekst met snoeiharde efficiëntie, goed gedoseerde gevoeligheid en secure acteursregie waardoor dit stuk inslaat als een bom."

We zouden er bijna van beginnen blozen. Meer over Groupe Diane lees je hier of bekijk hier de reportage op ROB-tv of hier de reportage op TVL (jawel, als stadsgezelschap van Leuven, Hasselt, Genk krijg je weleens meerdere regionale omroepen gezamenlijk in huis).

Ben jij ook fan van Diane? We lezen het graag op onze facebook of in onze mailbox.

Volgende stops zijn 16.02 Ieper17.02 Lommel21.02 Sint-Niklaas,  22.02 Tongeren24.02 Strombeek03.03 Eeklo09.03 Brugge13.03 Sint-Pieters-Woluwe16.03 Mechelen21+22.03 Antwerpen23.03 Aarschot24+25.03 Hasselt28.03 Heusden-Zolder29.03 Wevelgem en 30.03 tot 02.04 eindigen we in OPEK Leuven.