HET NIEUWSTEDELIJK

premiè Het einde is nabij

Annulering voorgesprek 12.01

We starten het nieuwe jaar op 11 en 12 januari met het nieuwe project Het einde is nabij.  Johan Petit van het MartHA!tentatief en onze Adriaan Van Aken slaan de handen in mekaar voor een 'geanimeerde lezing’ over het begrip melancholie. 

Deze melancholische, vaak grappige, maar altijd bijzondere lezing gaat in première op 11 januari in OPEK Leuven en reist langs Wilrijk, Herentals, Lier, Tongeren, Mol, Aalst, Lokeren, Antwerpen, Lommel, Ekeren, Strombeek-Bever, Aarschot en Genk.

Op 12 januari kan je in OPEK naar een lunchvoorstelling van Het einde is nabij om 12u30. 's Avonds om 21u30 brengen we de lezing als Late Night voorstelling.
Het aangekondigde voorgesprek in de reeks De stand der Dingen is door omstandigheden geannuleerd.