HET NIEUWSTEDELIJK

Een heel bijzondere spreidstand

viersterrenrecensies en publieksreacties

Wat een mooie eerste reacties na het premièreweekend van Zwischen.
"Zwischen had makkelijk over de schreef kunnen gaan: te exhibitionistisch, te therapeutisch. Alleen maakte regisseur Suze Milius zulke strakke esthetische keuzes dat Zwischen iets unheimlichs krijgt en de intieme momenten ontwapenend zijn. Een heel bijzondere spreidstand." schrijft Wouter Hillaert in De Standaard en "Regisseuse Suze Milius heeft de familie-anekdotiek opgetild tot een hoger existentieniveau en heeft er met haar spitse vormgeving een indrukwekkende theaterproductie van gemaakt die iedereen beroert." vond Tuur Devens voor Theaterkrant. Beiden gaven de voorstelling een dik verdiende vier sterren!

En ook uit het publiek hoorden we heel wat fijne (en soms wat kritische) reacties. De Zendelingen pootten hun biechtstoel neer na de première in CCHA en interviewden het premièrepubliek. 

Volgende stop is OPEK Leuven. Kijk hier voor alle speeldata.