HET NIEUWSTEDELIJK

Zomerse vriendenavond met cocktails

Krijg als eerste je seizoensboek

Op donderdag  25 augustus vanaf 17u30 tot 20u  organiseren we een Happy Hour voor de Vrienden van Het nieuwstedelijk. Het wordt  een informele, zwoele zomerse avond om bij te praten, zonder vast programma maar met wel van alles te doen:   

--> Je persoonlijke seizoensboek afhalen op de boekenstand (verkoopwaarde 20€)
Het nieuwe seizoensboek is er. Een klepper van 230 pagina's op restpapier van de drukker, met een mooie ruige open rug. Vol ongepubliceerd materiaal en teksten die tot nu maar voor een heel beperkt publiek toegankelijk waren. 

--> Proeven en stemmen voor de beste cocktail aan de cocktailbar (gratis!)
Aan onze cocktailbalie serveren we 3 pittige cocktails die Sara Vertongen met kennis van zaken voor ons selecteert! Jij kiest welk drankje het zal halen tot de Vriendencocktail van het seizoen die al onze premières en feestelijkheden zal opvrolijken.  We dopen hem "The Neopolitan" 

--> Je tickets reserveren aan de Vriendenbalie
Aan onze Vriendenbalie kan je je Vriendenlidmaatschap verlengen of nieuwe gasten kunnen een lidmaatschap afsluiten. Je kan meteen tickets reserveren voor de komende voorstellingen. We geven graag meer uitleg over onze voorstellingen en projecten. Verder vind je er de resultaten van het onderzoek van Dagmar Ramon, studente VUB, die onze vriendenwerking onder de loupe nam.

--> Praten met onze ploeg in Edinburgh
Om 18u30 skypen we met Adriaan Van Aken en de ploeg in Edinburgh. Op 25 augustus hebben ze er al bijna 25 voorstellingen van Last Call op zitten. Benieuwd hoe het met hen zal zijn en hoe het internationale publiek op de voorstelling reageert.

Kom maar af! Breng je vrienden mee! En laat het ons weten op info@nieuwstedelijk.be of op 016 226 345.