HET NIEUWSTEDELIJK

Hoop & Troje

van 29.07 tot 4 augustus

Theater aan Zee is dit jaar aan zijn twintigste editie toe en daar mochten we niet op ontbreken. Zowel Braakland/ZheBilding als de Queeste hebben een mooie voorgeschiedenis met het festival. Beide huizen speelden er regelmatig. de Queeste was een aantal maal laureat en BZB stelde als centrale gast Theater aan Zee samen in 2012. Als je alle voorstellingen wilt opzoeken die we er ooit brachten kan je nu op  ertazeens.be terecht, hét archief van 20 jaar TAZ. 

Dit jaar brengen we voor de eerste keer als Het nieuwstedelijk voorstellingen naar het festival. Voor Hoop moet je naar De Grote Post in Oostende op 29 juli (20u) en 30.juli (15u & 20u) (tickets) en Troje met Maarten Ketels kan je beleven in De Vismijn op 1,2,3 en 4 augustus (21u) (tickets)

Wij hebben er zin in. 

Tot aan zee!