HET NIEUWSTEDELIJK

Hoop in Het Paleis

Laatste keer Hoop in Antwerpen

Het slotstuk van de trilogie Hebzucht, Angst, Hoop wordt alom bejubeld. Na het succes van de voorstelling in CC Berchem en een uitverkochte Monty is Hoop nu voor de allerlaatste keer in Antwerpen te zien op 13 mei om 20u. We kunnen de voorstelling spelen dankzij VLAIO, het agentschap innoveren en ondernemen die in de namiddag de voorstelling aan haar personeel aanbiedt.

Nooit eerder een Belgisch stuk gezien dat zo spot-on de klimaatactualiteit in z'n hemd zet. Politieke en economische realiteiten gemengd met harde kritiek op hoe the powers that be ons in de luren leggen. Actueel en fris, schitterende acteerprestaties en live-muziek. Nooit hermetisch en elitair. Verplicht voor iedereen die voelt hoe de polsslag van de samenleving klopt. Stijn Meuris

Bestel je tickets hier

Heb je de voorstelling al gezien, maar vind je dat je vrienden, je familie, je buren of je collega's de voorstelling moeten gezien hebben? Bestel dan hun tickets (minimaal 4) via info@nieuwstedelijk.be en motiveer waarom je samen komt. Dan zorgen wij voor een vrijkaartje voor jou!