HET NIEUWSTEDELIJK

Toneelgroep Maastricht te gast

Waar het vlakke land gaat plooien op 14 oktober

Op 14 oktober is Toneelgroep Maastricht te gast bij Het nieuwstedelijk in OPEK Leuven en ze brengen de voorstelling Waar het vlakke land gaat plooien mee.  De geplande voorstelling op 13 oktober is geannuleerd. 

Het is een humoristische en  poëtische zoektocht naar de ziel van Limburg en werd speciaal voor Toneelgroep Maastricht geschreven door Jibbe Willems. De voorstelling wordt gespeeld door Servé Hermans en Joke Emmers. Joke schitterde vorig jaar nog in Disco Pigs van de Queeste. 

Waar het vlakke land gaat plooien is de eerste productie gemaakt door Servé Hermans en Michel Sluysmans, die sinds januari 2015 de nieuwe artistieke leiding van Toneelgroep Maastricht vormen. Als makende spelers willen zij met het nieuwe Toneelgroep Maastricht  muzikaal, warm en spraakmakend theater maken.

Meer info over de voorstelling lees je hier
En tickets bestel je via 30 CC 

Voor Leuvense Limburgers voorzien we een leuk extra'tje. Na de voorstelling is er voor hen een stuk vlaai! Laat je geboorte-akte maar thuis, we controlen middels een simpele taaltest!